Binnen 1 jaar je procesoperator-A diploma in the pocket!

Koray Karakurt en Sawan Wijmans hebben in 1 jaar hun procesoperator A diploma gehaald met begeleiding van een docent op afstand.

Procesoperator A via e-learning van Litop
Diploma uitreiking procesoperator A aan Sawan Wijmans en Koray Karakurt.

Beide heren werken bij Hill’s Pet Nutrition in een 3 ploegendienst via uitzendbureau Detalent. Omdat het vanwege hun ploegendienst niet mogelijk was om klassikale lessen te volgen is gekozen voor een opleiding via e-learning. Een docent van Litop gaf daarnaast regelmatig online ondersteuning aan de student en praktijkbegeleider. Ook konden de studenten altijd online vragen stellen via het interactieve e-learning platform van Litop.

Hill’s Pet Nutrition heeft veel ervaring met het opleiden van procesoperators. Er is een enorme schaarste aan procesoperators en Hill’s Pet Nutrition investeert daarom veel tijd in het grondig inwerken en opleiden van haar personeel. Detalent is ingeschakeld om mensen te werven die operator willen worden en Hill’s Pet Nutrition maakt er zelf vakmensen van. Op die manier lukt het Hill’s Pet Nutrition nog steeds om met kwalitatief goed opgeleide mensen hun productieproces te runnen. De achtergrond van de mensen is niet eens zo belangrijk. Hun motivatie en drive om procesoperator te worden des te meer!

Tijdens de opleiding tot procesoperator bewaakt de software van Litop automatisch de voortgang van de student. Zodra een student een deadline overschrijd worden de praktijkopleider en Litop daarover geïnformeerd. Door de student strak te volgen is het vrij eenvoudig studenten op schema te houden.

Het is altijd mooi om na een jaar diploma’s uit te reiken aan mensen die daar naast hun werk zoveel tijd en energie ingestoken hebben. De praktijkopleiders stonden terecht te glimmen van trots. Ze zijn een belangrijke schakel geweest in dit succes. Met veel toewijding en geduld hebben ze Koray en Sawan ondersteund. Ook dank aan Detalent die deze parels gevonden heeft en ze in de gelegenheid heeft gesteld een procesoperator diploma te halen.

Litop wenst Hill’s Pet Nutrition, Koray en Sawan veel succes in de toekomst. Nogmaals van harte proficiat heren.