Contact

contact

Litop B.V.
Lagebrugweg 10
5759 PK Helenaveen

KvK-nummer: 59563567
Btw-nummer: NL853546605B01
Bankrekening: Rabobank, nummer 1298.50.446
IBAN: NL71 RABO 0129 8504 46
BIC code: RABONL2U


Contactformulier

Heb je interesse in een opleiding of training? Een vraag over jouw factuur? Hulp nodig met ons e-learning platform? Of heb je een andere vraag? Neem contact met ons op. Wij helpen je graag!


Team

huub van strien

Huub van Strien

OPERATIONEEL DIRECTEUR

mobiel: 06 21 19 60 19
e-mail: huub@litop.nl

Plan een afspraak met Huub

john bode

John Bode

COMMERCIEEL DIRECTEUR

mobiel: 06 12 44 45 66
e-mail: john@litop.nl

marjan kikstra

Marjan Kikstra

MANAGER EXAMENINSTELLING

mobiel: 06 83 77 48 98
e-mail: marjan@litop.nl

marie-louise

Marie-Louise van Craaikamp

MANAGER ONDERWIJSINSTELLING

mobiel: 06 45 39 90 98
e-mail: ml@litop.nl

nikki

Nikki van Mook

PRODUCER

mobiel:  06 15 04 42 08
e-mail: nikki@litop.nl

Plan een afspraak met Nikki

e-learning

Iris Gimbrère

BUSINESS DEVELOPER

mobiel: 06 11 12 50 20
e-mail: iris@litop.nl

Plan een afspraak met Iris

anne-marie

Anne-Marie van Mook

MANAGER ADMINISTRATIE

telefoon: 0162 74 37 10
e-mail: annemarie@litop.nl

Anita Fassbender

E-LEARNING SPECIALIST

Thob van Kaam

ANIMATOR / ILLUSTRATOR

e-mail: thob@litop.nl
mobiel: 06 25 56 10 07

Andy van Dijck

SENIOR CONSULTANT

telefoon: 06 31 64 17 97
e-mail: andy@litop.nl

Plan een afspraak met Andy

Michel van Gimst

SENIOR CONSULTANT

telefoon: 06 29 95 12 26
e-mail: michel@litop.nl

Plan een afspraak met Michel

Adrian Groeneveld

TRAINER/PROJECTMANAGER

telefoon: 06 53 83 78 11
e-mail: adrian@litop.nl

Plan een afspraak met Adrian


Vacatures

Onderwijsconsultant procestechniek
De uitdaging
Litop is een door het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap erkende onderwijsinstelling, gespecialiseerd in het opleiden van productiepersoneel. Onze klanten zijn uitzendbureaus, bedrijven, brancheverenigingen, ROC’s en AOC’s. Voor hen ontwikkelen we ijzersterke mbo-opleidingen en richten we op maat gemaakte academies op. Dit doen we door middel van innovatieve, digitale leermiddelen en leersystemen.

Je werkzaamheden
• Een groot deel van je tijd ben je bezig met het ontwikkelen van e-learning voor bedrijven in de maakindustrie en onderwijsinstellingen.
• Je maakt daarbij gebruik van de meest innovatieve technieken en zorgt ervoor dat we daarin voorop blijven lopen.
• Je analyseert opleidingsbehoeften van onze klanten en ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen en implementeren van leeroplossingen.
• Een deel van je tijd beantwoord je vragen die via ons e-learning systeem binnenkomen en geef je op verzoek online uitleg aan klanten of studenten.

Wie zoeken we?
• De bekende 1000-poot, die veel affiniteit heeft met de maak-industrie, liefst met een procestechnische achtergrond.
• Iemand met voldoende kennis van manufacturing processen en productieomgevingen.
• Je hebt didactisch inzicht om de mooiste, meest moderne leermiddelen te gaan ontwikkelen.
• Je begrijpt wat er nodig is om de beste leerervaring te bieden en stemt hier samen met ons het ontwikkelprogramma op af.
• Je bent resultaatgericht, een overtuigend gesprekspartner met een passie voor het opleiden en ontwikkelen van mensen, daarnaast heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
• Een sterk aanpassingsvermogen, flexibel, je bent een echte zelfstarter en draagt bij aan veranderingen binnen de organisatie.
• Je hebt bij voorkeur enige ervaring met het beheer van trainingscontent, digitale leermethoden- en systemen.
• Litop groeit en is volop in beweging. We hopen dan ook dat je de ambitie hebt om door te groeien in onze organisatie.

Wat bieden we?
• Bij Litop staat een deskundig team van procestechnologen, onderwijskundigen en ontwikkelaars achter je; (HBO- en academisch geschoold). We werken met korte lijnen en schakelen snel om jou te ondersteunen en jezelf verder te ontwikkelen.
• We volgen de ontwikkelingen op het gebied van digitaal onderwijs nauwgezet. Je werkt daarom altijd met de meest innovatieve leermiddelen en systemen.
• Een functie waarin je de ruimte krijgt te blijven leren en groeien: zo bieden wij je de kans nieuwe L&D (leer)concepten te ontwikkelen en geven we jou de vrijheid om je learning journey’s naar eigen inzicht tot uitvoering te brengen.
• Flexibele werktijden en omgeving; geen dag is hetzelfde en je bepaalt je eigen werktijden.
• Tweewekelijks heb je een online meeting met je collega’s en iedere maand op ons kantoor in Drimmelen. Je werkt dus hoofdzakelijk vanuit huis of bent op bezoek bij klanten.
• Litop biedt een marktconform salaris en reiskostenregeling. Daarnaast een goede bonusregeling maar vooral een erg leuke uitdaging!

Enthousiast?
Voor meer informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Huub van Strien (06 21 19 60 19). Uw sollicitatiebrief met C.V. kunt u versturen per email naar sollicitatie@litop.nl.

Docent BBL procestechniek (freelance)
De uitdaging
Litop docenten geven altijd les op locatie bij de klant. Onze docenten gaan aansluitend aan een theoretische les instructie geven op de werkvloer. U moet zich daar thuis voelen. Wij verwachten van een docent dat hij zijn kennis op een leuke manier kan overbrengen door gebruik te maken van diverse leervormen. Dynamiek en enthousiasme zijn belangrijke eigenschappen van docenten die voor Litop werken!

Jouw achtergrond
Wij zijn op zoek naar (bevoegde) docenten die zich goed in de deelnemers en processen kunnen verplaatsen en beschikken over uitstekende communicatieve en didactische vaardigheden. Je hebt een HBO opleiding op het gebied van chemische technologie, levensmiddelentechnologie, werktuigbouwkunde of een gelijkwaardige achtergrond, aangevuld met meerdere jaren ervaring.

Regio’s
Geheel Nederland.

Ons aanbod
U leert werken met de meest moderne leermiddelen (en leersystemen) die er thans voorhanden zijn. Wij bieden u langdurige interessante opdrachten, een aantrekkelijke vergoeding (65 euro per uur) en een reiskostenvergoeding.

Solliciteren
Voor meer informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Huub van Strien (06 21 19 60 19). Uw sollicitatiebrief met C.V. kunt u versturen per email naar huub@litop.nl.

Trainer spuitgieten/extruderen met veel praktijkervaring (freelance)
De uitdaging
Werkenden in een kunststofverwerkend bedrijf de kneepjes van het vak bijbrengen op de werkvloer.

Meestal zijn dit leerlingen die bezig zijn met een MBO opleiding procestechniek. De lessen worden verzorgd door een bevoegde docent in combinatie met praktische trainingen op de werkvloer. Voor de praktische invulling zoekt Litop een gedreven persoonlijkheid met veel werkervaring. Onze ideale kandidaat is iemand die net met pensioen is en niet kan stilzitten. Maar ook mensen die nog werkzaam zijn en bijvoorbeeld ’s avonds les willen geven zijn welkom. Je hebt geen onderwijsbevoegdheid nodig.

Regio’s
West-Brabant

Ons aanbod
Wij bieden een prettig team dat jou ondersteunt en een aantrekkelijke vergoeding (65 euro per uur) en een reiskostenvergoeding.

De trainingsdagen en tijden worden in overleg met jou afgestemd.

Solliciteren
Voor meer informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Huub van Strien (06 21 19 60 19). Uw sollicitatiebrief met C.V. kunt u versturen per email naar huub@litop.nl.


Klachtenafhandeling

Litop BV wil een zorgvuldige dienstverlener zijn. Toch kunt u een reden hebben voor een klacht. Bijvoorbeeld over onze dienstverlening of over een training die u hebt gevolgd. Bent u niet tevreden? Laat het ons weten en stuur een mail aan: klacht@litop.nl. Wilt u meer weten over onze klachtenprocedure, klik dan hier.


Algemene Voorwaarden

Onze Algemene Voorwaarden vindt u hier.
De Algemene Voorwaarden van de OOK vindt u hier.
De Algemene Voorwaarden van de POK vindt u hier.


Meldcode huiselijk geweld en kindermishandeling

Klik hier voor meer informatie