• Nieuws
  • $
  • De Vernieuwde Operator C opleiding

De vernieuwde Operator C opleiding

 

De Operator C opleiding is erg in trek. Litop heeft daarom, samen met een aantal ROC’s en andere private opleiders, nieuwe, digitale leermiddelen voor de opleiding ontwikkeld. Vanaf 1 augustus 2024 integreren we deze nieuwe leermiddelen in onze huidige Operator C opleiding.

De opleiding bestaat uit interactieve e-learning en simulatiesoftware. De simulatiesoftware is ontwikkeld door Mobatec. Bedrijven met een controlekamer gaan veel baat hebben bij deze simulaties. Maar ook zonder controlekamer, zijn de simulatie-oefeningen erg nuttig om het procesgericht denken te ontwikkelen.

Litop levert maatwerk. We analyseren wat ervoor nodig is om een werknemer goed te laten functioneren en stemmen daar het onderwijsprogramma op af. Dat doen we vanzelfsprekend ook met de Operator C opleiding. Dit doen we op branche- en zelfs bedrijfsniveau, wanneer er meerdere werknemers per jaar starten.

Praktische informatie over de vernieuwde Operator C opleiding

De Operator C opleiding is in één jaar af te ronden wanneer studenten een procesoperator B diploma hebben en het juiste niveau van Engels, Nederlands en rekenen beheersen. We bieden de opleiding zowel klassikaal als individueel aan. Bij Litop verzorgen we klassikale opleidingen altijd in company. Ook met meerdere bedrijven samen kan een klas gevormd worden. Via de individuele leerweg krijgt een student één-op-één les en wordt deze op locatie bezocht door een docent voor praktijkondersteuning. Naast de Operator C opleiding biedt Litop losse, op maat gemaakte simulatietrainingen aan. Kijk hier voor meer informatie of neem contact op met Huub.