Huub   06 21 19 60 19   John   06 12 44 45 66  info@litop.nl  Login E-learning  Login Talentmanagement

Eigen bedrijfsacademy

Litop heeft veel ervaring met het opzetten van bedrijfsacademy’s. Nieuwe medewerkers worden snel ingewerkt met een helder onboarding programma. De medewerkers die al in dienst zijn volgen functie- of machinetrainingen. Omdat Litop operators mag diplomeren is het mogelijk een doorlopende leerlijn op te zetten vanaf het onboarden tot aan het diplomeren van operators.

Litop kiest bewust voor e-learning omdat daarmee het leerproces uitgebreid te volgen is. Daarnaast is het leuk voor uw medewerkers om herkenbare filmpjes van uw bedrijf te zien die gekoppeld zijn aan relevante theorie. Onze visie daarbij is, dat het belangrijk is, dat mensen de geleerde theorie kunnen toepassen in de praktijk. Dus naast e-learning ontwikkelen we ook altijd training on the job lijsten.

Door operators carrièrekansen te bieden kunt u ze beter boeien en binden. Daarnaast eisen steeds meer van uw klanten dat uw mensen gedegen en aantoonbaar zijn opgeleid. Met een druk op de knop in onze Talent Management Software kunt u dat eenvoudig bewijzen.

De ontwikkelkosten zijn laag omdat we gebruik maken van een database met meer dan 200 lestitels. Nadat u hieruit een selectie heeft gemaakt zijn deze eenvoudig bedrijfsspecifiek te maken door de algemene foto’s en filmpjes te vervangen door foto’s en filmpjes van uw bedrijf.

Het is ook mogelijk dat we uw papieren bedrijfsopleiding omzetten in een e-learning variant en indien gewenst verder uitbreiden met films en extra theorie. We kunnen uw bedrijfsopleiding ook certificeren.