Huub   06 21 19 60 19   John   06 12 44 45 66  info@litop.nl  Login E-learning  Login Talentmanagement

Eigen bedrijfsacademy

Bedrijven moeten steeds meer moeite doen om hun operators vast te houden. Door operators carrièrekansen te bieden kun je ze beter boeien en binden. Daarnaast zijn er steeds meer klanten die van u eisen dat uw mensen gedegen en aantoonbaar zijn opgeleid. Met een druk op de knop in onze Talent Management Software kunt u dat eenvoudig bewijzen.

Litop heeft veel ervaring met het ontwikkelen van functietrainingen of andere bedrijfsspecieke e-learnings. Onze visie daarbij is, dat het belangrijk is, dat mensen de geleerde theorie kunnen toepassen in de praktijk. Dus naast e-learning ontwikkelen we ook altijd training on the job lijsten.

De ontwikkelkosten zijn laag omdat we gebruik maken van een database met meer dan 200 lestitels. Nadat u hieruit een selectie heeft gemaakt zijn deze eenvoudig bedrijfsspecifiek te maken door de algemene foto’s en filmpjes te vervangen door foto’s en filmpjes van uw bedrijf.

Een bijkomend voordeel is dat we uw bedrijfsopleiding later naadloos onderdeel kunnen laten zijn van een diplomerende operator opleiding.