Huub   06 21 19 60 19   John   06 12 44 45 66  info@litop.nl  Login E-learning  Login Talentmanagement

Functietraining operator

Het wordt steeds lastiger om ervaren operators te werven. Met een gedegen functietraining kunt u ervoor zorgen dat mensen die niet de gewenste diploma’s hebben toch veilig en optimaal hun werkzaamheden kunnen uitvoeren.

Na een onboarding programma kunnen nieuwe medewerkers doorstromen naar hun functietraining. Het is bovendien mogelijk die functietraining onderdeel te laten zijn van een landelijk erkend procesoperator opleiding. Na afloop ontvangt de medewerker een certificaat waarop is aangegeven welke vrijstellingen iemand krijgt als men doorstroomt naar een procesoperator opleiding.

Functietrainingen van Litop bevatten theorie en training on the job(TOJ) lijsten. de TOJ lijsten zorgen ervoor dat de medewerker daadwerkelijk het geleerde in de praktijk kan brengen.

De standaard e-learning van Litop is eenvoudig bedrijfsspecifiek te maken. Omdat we een grote database hebben kunnen we tegen scherpe prijzen snel een mooie functietraining bouwen. Litop kan de standaard e-learning aanvullen met filmpjes en foto’s van uw bedrijf.