Huub   06 21 19 60 19   John   06 12 44 45 66  info@litop.nl  Login E-learning  Login Talentmanagement

Leermiddelen bestellen

Indien u e-learning procestechniek leermiddelen bij Litop wilt afnemen kunt u contact opnemen met John Bode. ROC’s en AOC’s kunnen interessante kortingen krijgen op onze standaard prijslijst.

Litop investeert constant in het updaten van haar e-learning procestechniek leermiddelen en de bijbehorende Talent Management Software. Met deze tool zorgt er onder andere voor dat praktijkbegeleiders automatisch een mail krijgen als hun leerlingen achterlopen. Vergelijk onze e-learning eens met die van uw huidige aanbieder. Die leveren namelijk vaak e-reading (PDF’s in de cloud) en geen blended of social learning systeem.

Litop garandeert up to date leermiddelen waar studenten blij van worden tegen de scherpste tarieven in de markt. Als klap op de vuurpijl richt Litop de e-learning geheel naar uw wens in volgens uw eigen opleidingsmodel en uw eigen look en feel.

In het kader van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen bied Litop de e-learning leermiddelen voor BOL studenten (ROC’s/AOC’s) GRATIS aan; deze regeling geldt voor die ROC’s en AOC’s die een afspraak hebben op het gebied van afname leermiddelen voor de BBL procestechniek.

Prijslijst e-learning procestechniek leermiddelen

De onderstaande prijzen zijn in het geval van een opleiding volgens het Litop model inclusief alle praktijkopdrachten, Loopbaan & Burgerschap en 1,2 of 3 keuzedelen. Indien het een ander model is plaatsen wij uw aangeleverde praktijkopdrachten gratis in het systeem.

  • Assistent procestechniek e-learning (voorheen Basisoperator): € 600,-
  • Procesoperator A: € 700,-
  • Procesoperator B: € 800,-
  • Mechanisch operator A: € 700,-
  • Mechanisch operator B: € 800,-

Indien gewenst levert Litop ook de bijbehorende digitale exameninstrumenten. U hoeft niets meer te printen en kunt de examens eenvoudig distribueren via de Talent Management Software van Litop.