Leven lang ontwikkelen

Het kabinet wil dat iedereen zich verder ontwikkelt tijdens het werkende leven; dat vraagt om investeringen. Om ook MKB werkgevers (minder dan 250 medewerkers) daartoe aan te sporen heeft de overheid de SLIM regeling bedacht. MKB-werkgevers hebben vaak minder tijd, geld of kennis ter beschikking dan grotere bedrijven. Leren en ontwikkelen is echter ook binnen het MKB ontzettend belangrijk! Deze subsidieregeling geeft MKB ondernemers een mooie financiële impuls.

Grijp daarom nu uw kans en laat uw operators via Litop een landelijk erkend operator diploma halen.

Landelijk erkend operator diploma

  • Assistent procestechniek € 3095,- na aftrek van subsidie slechts € 395,-
  • A-Operator € 3295,- na aftrek van subsidie slechts € 595,-
  • B-Operator € 3495,- na aftrek van subsidie slechts € 795,-

Bedrijfsacademy

Ook het opzetten van een bedrijfsacademy is subsidiabel binnen deze regeling. Een kleine onderneming krijgt 80% subsidie en een middelgrote onderneming 60%. U moet minimaal voor € 5000,- aan kosten maken om voor subsidie in aanmerking te komen.

Stappenplan aanvragen subsidie

  • Voordat u subsidie aanvraagt moet u eerst een account aanvragen via DEZE website.
  • Voor een mkb-onderneming bestaan twee tijdvakken om de subsidie aan te vragen. Van 2 maart 12:00 uur tot uiterlijk 31 maart 17:00 uur en van 1 september 09:00 tot uiterlijk 30 september 17:00 uur.
  • Uitgebreide uitleg kunt HIER vinden. Het maximale subsidiebedrag is € 24.999,- per tijdvak. Litop heeft een format gemaakt zodat u eenvoudig zelf de subsidie kan indienen. Indien gewenst komen wij langs om samen met u de subsidie aanvraag in te vullen.

Nadat de subsidie is toegekend

Stuur een mail naar info@litop.nl dat de subsidie is toegekend en wat u wilt bestellen. Wij sturen u dan een factuur en zorgen er in het geval van een 3e leerweg opleiding voor dat binnen enkele dagen de intredetoets kan worden gemaakt.  In het geval van het opzetten van een bedrijfsopleiding nemen we snel contact op om de werkzaamheden in te plannen.

Interesse
Indien u interesse heeft in de dienstverlening die Litop biedt in het kader van de SLIM regeling kunt u contact opnemen met:

Huub van Strien : mobiel 06 2119 6019
John Bode : mobiel 06 1244 4566