• $
  • Masterclass leiderschap

MASTERCLASS LEIDERSCHAP

Woensdag 20 maart 2024

 

Michèl Koppenaal van IVLO is expert op het gebied van leiderschap in de industrie. Tijdens de masterclass vertelt hij je hoe je goed leiderschap binnen jouw organisatie kunt stimuleren en beantwoordt hij al je vragen.

Doelgroep
Onderwerp
Spreker
Kosten
} }
Datum en tijd
Locatie

Doelgroep

  • HR-managers
  • Plantmanagers
  • Productiemanagers

Maximaal 7 deelnemers.

Onderwerp

Zuinig zijn op human capital is een veel gehoorde kreet bij onze klanten. Het is lastig om goede mensen te vinden en als je ze hebt moet je ze zien te behouden. Steeds vaker moeten nieuwe medewerkers opgeleid worden, omdat ze nog niet alle kennis en vaardigheden bezitten. Dat vereist coachend leiderschap, begrip en geduld. Medewerkers worden daarnaast steeds mondiger. Ook dat eist bepaalde vaardigheden van een leidinggevende. Goed leiderschap is bij elk bedrijf erg belangrijk. Zeker als een cultuuromslag aanstaande of gaande is of iemand nieuw is in de rol.

Michèl Koppenaal, oprichter en trainer bij IVLO, vertelt je tijdens de masterclass hoe je goed leiderschap binnen jouw organisatie kunt stimuleren. Hij beantwoordt al je vragen.

Spreker

Michèl Koppenaal, oprichter en trainer bij IVLO

Michèl Koppenaal van IVLO is expert op het gebied van leiderschap in de industrie. Hij focust met name op teamleiders, ploegleiders en (meewerkend) voormannen aan de basis van organisaties.

Kosten

Er zijn geen kosten verbonden aan deze masterclass.

Datum en tijd

Woensdag 20 maart 2024 14:00-17:00

Locatie

Vaartkant 18, Drimmelen.

Let op: navigeer op Fort 1 Drimmelen om te parkeren. Neem vervolgens de voetgangersbrug over het water.

Inschrijven Masterclass Leiderschap

14 + 10 =