• $
  • Masterclass simulatie

MASTERCLASS SIMULATIE

Woensdag 13 maart 2024

 

Vanaf dit jaar maakt Litop gebruik van de simulatiesoftware van Mobatec. Zo leren operators omgaan met scenario’s die ze in het ‘echte’ werkende leven ook tegenkomen. Ze raken vertrouwd met panelwerkzaamheden. Mathieu Westerweele vertelt je meer over de voordelen van simulatiesoftware. Ook kun je zelf, hands-on, de software ervaren!

Doelgroep
Onderwerp
Spreker
Kosten
} }
Datum en tijd
Locatie

Doelgroep

  • Plantmanagers
  • Productiemanagers

Maximaal 7 deelnemers.

Onderwerp

Ook de procesindustrie ontkomt niet aan vergrijzing. Het duurt doorgaans 8 jaar totdat een aspirant operator is opgeleid tot een volwaardige allround operator. Processen verlopen steeds stabieler. Daardoor kan het wel 20 jaar duren voordat iemand alle procesverstoringen heeft meegemaakt.

Vanaf augustus 2024 neemt Litop de simulatieopdrachten van Mobatec op in de Operator C opleiding. Zo leren operators omgaan met scenario’s die ze in het ‘echte’ werkende leven ook tegenkomen. Ze raken vertrouwd met panelwerkzaamheden. De opdrachten kunnen, indien gewenst, volledig op maat gemaakt worden. Ook kunnen ze worden toegevoegd aan de Procesoperator B opleiding. Mathieu Westerweele vertelt je meer over de voordelen van simulatiesoftware. Ook kun je zelf, hands-on, de software ervaren!  

Spreker

Mathieu Westerweele, Managing Director van Mobatec

Mobatec is een Nederlands bedrijf dat simulatiesoftware bouwt voor industriële bedrijven. Zij kunnen alle besturingssystemen en bijbehorende scenario’s nabouwen. Zo leren paneloperators binnen enkele jaren op alle verstoringen adequaat te reageren.

Er hoeft geen software geïnstalleerd te worden. De modules zijn ook als standalone trainingen af te nemen.

Kosten

Er zijn geen kosten verbonden aan deze masterclass.

Datum en tijd

Woensdag 13 maart 2024 14:00-17:00

Locatie

Vaartkant 18, Drimmelen.

Let op: navigeer op Fort 1 Drimmelen om te parkeren. Neem vervolgens de voetgangersbrug over het water.

Inschrijven Masterclass Simulatie

7 + 2 =