• $
  • Masterclass virtual reality

MASTERCLASS VIRTUAL REALITY

Woensdag 27 maart 2024

 

Overweeg je om virtual reality in te zetten voor jouw bedrijfsopleiding? Of wil je meer te weten komen over de voordelen hiervan? Huub van Strien vertelt je er alles over in deze masterclass. Je gaat aan de slag met Tourly, de VR-software die Litop ontwikkeld heeft, om jouw eerste virtuele tour te maken.

Doelgroep
Onderwerp
Spreker
Kosten
} }
Datum en tijd
Locatie

Doelgroep

  • TD-managers
  • Plantmanagers
  • Productiemanagers

Maximaal 7 deelnemers.

Onderwerp

Soms wil je een nieuwe medewerker snel ingewerkt hebben op een bepaalde lijn. Virtual reality is een ideale techniek om een productieproces mee uit te leggen. Litop heeft Tourly ontwikkeld; VR-software waarmee bedrijven dat zelf eenvoudig kunnen doen.

Overweeg je om virtual reality in te zetten voor jouw bedrijfsopleiding? Of wil je meer te weten komen over de voordelen hiervan? Huub van Strien vertelt je er alles over in deze masterclass. Je gaat aan de slag met de software om jouw eerste virtuele tour te maken.

Spreker

Huub van Strien, oprichter en Operationeel Directeur bij Litop

Litop is een door het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap erkende private onderwijsinstelling, gespecialiseerd in het opleiden van productiepersoneel. Onze opleidingen, trainingen en bedrijfsacademies maken daadwerkelijk impact op de werkvloer. Litop ontwikkelt mensen, zodat bedrijven beter presteren.

Kosten

Er zijn geen kosten verbonden aan deze masterclass.

Datum en tijd

Woensdag 27 maart 2024 14:00-17:00

Locatie

Vaartkant 18, Drimmelen.

Let op: navigeer op Fort 1 Drimmelen om te parkeren. Neem vervolgens de voetgangersbrug over het water.

Inschrijven Masterclass Virtual Reality

13 + 1 =