MBO operator opleiding met impact.

Door de jaren heen heeft Litop bewezen dat het operators aflevert die hun mannetje weten te staan en significant beter gaan presteren.
Steeds vaker krijgt Litop de vraag of ze ook continu verbeterprogramma’s kunnen ondersteunen. Daarbij is doorgaans een cultuurverandering nodig en die kost vaak meer tijd dan de looptijd van onze huidige opleidingen. Daarnaast heb je continu verbeterspecialisten nodig om echt het verschil te kunnen maken! Om die reden heeft Litop een samenwerkingsverband gesloten met You Improve (specialist continu verbeteren). Samen een ijzersterke combinatie met garantie voor succes!

Voor bedrijven die het opleiden van operators hand in hand willen laten gaan met het implementeren van continu verbeteren zijn onze standaard opleidingen met één jaar verlengd. Hierdoor kunnen we de cultuurverandering begeleiden en naast de operators ook het management trainen. Aangezien de opleiding langer duurt en er gespecialiseerde verbeterconsultants betrokken zijn is deze opleiding duurder dan u van Litop gewend bent. Daarom beloven wij dat de opleiding zichzelf terugverdient. Bekijk het filmpje.