MBO procestechniek opleiding die zich automatisch aanpast aan de voorkennis van je leerling

Procesoperator A opleiding in het Pools

Het diplomerend opleiden van operators kost veel tijd. Een veel voorkomend probleem is dat managers hun operators niet naar een klassikale opleiding kunnen sturen omdat hun ploegen dan onderbezet raken. Een duivels dilemma want je wil jouw operators toch laten opleiden. Een ander probleem is dat het begeleiden van leerlingoperators veel tijd kost.

Met een adaptieve procestechniek opleiding van Litop behoren de genoemde problemen tot het verleden. Een adaptieve procestechniekopleiding start per werkproces met een toets. De lessen in het werkproces worden daarna geautomatiseerd op maat voor de leerling klaargezet. Het systeem houdt dus rekening met de voorkennis van de leerling.

Operators kunnen op elk gewenst moment instromen en de praktijkbegeleiding is zo ingericht dat deze weinig tijd kost. De adaptieve procesoperator A opleiding is na de zomervakantie 2020 beschikbaar. Vanaf 2021 zijn al onze opleidingen adaptief te volgen. Twee maal per jaar kun je subsidie voor deze opleidingsvorm aanvragen.

Neem a.u.b. contact met ons op als je meer informatie wenst.