• Nieuws
  • $
  • ‘Meewerken in de productie’ een succes bij uitzender Timing

‘Meewerken in de productie’ een succes bij uitzender timing

 

Ronny Linthorst van Timing vertelt:

“Timing maakt zich al meer dan 30 jaar hard voor de toekomst en waardering van uitvoerend werk. Werk dat in sneltreinvaart verandert. Wij vinden het belangrijk om onze flexkrachten hierin mee te laten groeien. Dit doen we door laagdrempelige opleidingen aan te bieden die goed aansluiten op de praktijk. De opleiding ‘Meewerken in productie’ van Litop is hier een goed voorbeeld van.

Wij merkten dat binnen de productieomgeving steeds meer kennis gevraagd wordt en zijn daarom met deze opleiding gestart. De opleiding ‘Meewerken in productie’ is zo opgezet dat onze flexkrachten binnen een relatief korte termijn grote stappen maken in hun ontwikkeling. Flexkrachten komen hierdoor sneller in aanmerking voor een contract bij onze klanten. Ook is het een goede opstap om door te leren naar Operator A en B.

Het vergroot overigens niet alleen de kansen voor flexkrachten op de arbeidsmarkt. Het zorgt er ook voor dat wij beter in staat zijn om sleutelposities bij bedrijven te vervullen. Ook onze klanten zien dat wij goed in staat zijn om een directe koppeling te maken met de theorie en de praktijk. Een praktijk die in iedere productieomgeving weer net iets anders is. Daar passen we onze opleidingen op aan.”

Over de deelopleiding ‘Meewerken in de productie’

De deelopleiding ‘Meewerken in de productie’ is een onderdeel van de mbo-opleiding Mechanisch operator A. De opleiding is afgestemd op de behoefte van de markt. Alleen lesstof die direct impact heeft op de werkvloer wordt behandeld. Het is een erkende mbo-deelopleiding die wordt afgerond met een door het Ministerie van Onderwijs erkend mbo-certificaat. Omdat Nederlands en rekenen geen deel uitmaken van de exameneisen kunnen ook procesoperators die de Nederlandse taal niet beheersen deze opleiding volgen. Litop geeft de opleiding, naast Nederlands, in het Pools en in het Engels. Klik hier voor meer informatie.