Met begeleiding online docent (BBL) of via zelfstudie (3e leerweg)

Maximale flexibiliteit

Operator opleidingen van de Litop bieden alle flexibiliteit om de opleiding te combineren met een baan, eventueel een gezin en andere bezigheden. Wie kiest voor een e-learning opleiding van Litop is volledig flexibel en bepaalt zelf waar en wanneer men studeert. Je hebt daarbij veel meer flexibiliteit dan in het reguliere MBO-onderwijs. Litop biedt de flexibele operator opleidingen via e-learning op twee manier aan:

  1. Online via zelfstudie
  2. Online met begeleiding van een online docent

Online via zelfstudie (3e leerweg)

Bij deze opleidingsvorm krijg je een e-learning pakket waarmee je via zelfstudie je operator opleiding volgt. De e-learning staat vol met films en animaties zodat je de lesstof eenvoudig kan doorlopen. Onder elke e-learning pagina kun je bovendien vragen stellen aan een docent van Litop die daarop snel antwoord geeft. Je staat er dus nooit alleen voor.

Online met begeleiding van een online docent (BBL)

Bij deze opleidingsvorm kun je naast het bovenstaande met je docent online privélessen afspreken. We werken uitsluitend met ervaren docenten met ruime praktijkervaring in de procestechniek. Deze weet precies wat er speelt op de werkvloer en kent de actuele ontwikkelingen in de procesindustrie. Daarnaast zijn er volgens een afgesproken schema evaluatiemomenten met jou en je praktijkopleider.

Doordat Litop veel meer begeleiding biedt is deze opleidingsvorm duurder dan de online opleidingsvorm via zelfstudie. Daartegenover staat wel dat jouw werkgever voor deze opleiding recht heeft op subsidie praktijkleren (Max. €2700,- per studiejaar).

Erkende MBO-diploma’s

Het diploma dat met de hier beschreven opleidingsvormen haalt is volledig erkend en heeft dan ook exact dezelfde waarde als een MBO-diploma van bijvoorbeeld een ROC.