Huub   06 21 19 60 19   John   06 12 44 45 66  info@litop.nl  Login E-learning  Login Talentmanagement

Litop

Leven lang ontwikkelen

Het kabinet wil dat iedereen zich verder ontwikkelt tijdens het werkende leven; dat vraagt om investeringen. Om ook MKB werkgevers (minder dan 250 medewerkers) daartoe aan te sporen heeft de overheid de SLIM regeling bedacht. MKB-werkgevers hebben vaak minder tijd, geld of kennis ter beschikking dan grotere bedrijven. Leren en ontwikkelen is echter ook binnen het MKB ontzettend belangrijk! Deze subsidieregeling geeft MKB ondernemers een mooie financiële impuls.

Lees meer

Procesoperator A opleiding in het Pools

Procesoperator A opleiding in het Pools

Nieuwe vakmensen die direct meedraaien in de productie

In de Food industry is er een groot tekort aan procesoperators. Bedrijven hebben moeite de huidige productie te realiseren. Groei in productie is ondanks voldoende machines en afzetvraag niet mogelijk. Uitzendbureau E&A zet zich in om dit tekort terug te dringen. Met goed opgeleide vakmensen die in de praktijk geschoold zijn. En daardoor in staat zijn direct volledig in de productie te werken.

Lees meer

Pro Industry volgt cursus tot proces intercedent bij Litop

Het afgelopen jaar is Pro Industry enorm gegroeid. Om alle (nieuwe) medewerkers de belangrijkste kennis over de procesindustrie bij te leren, heeft Pro Industry in samenwerking met Litop alle medewerkers een cursus tot proces intercedent aangeboden.
Het leren van o.a. alle verschillende scheidingstechnieken en een examen in een virtuele fabriek is onze medewerkers goed afgegaan en heeft geresulteerd in mooie cijfers. Onze medewerkers hebben zich écht even een operator gevoeld!
Onze dank aan Litop, door deze cursus kunnen wij ons nóg beter in onze doelgroep inleven en weten wij precies wat zij zoeken in hun nieuwe baan.

Lees meer

Samenwerking Techniek College Rotterdam (ROC Zadkine – Albeda) en Litop

Techniek College Rotterdam (TCR) en Litop werken sinds 28 november 2018 samen voor het opleiden van (proces)operators. TCR (voorheen ROC Zadkine – Albeda) is een organisatie die al vele jaren procesoperators opleidt in de Botlek regio.

Lees meer

Diploma uitreiking bij Ubbink

Wij feliciteren de leerlingen met hun felbegeerde procesoperator A en B diploma van Litop. Links en rechts staan de praktijkbegeleiders en in het midden de docent. Goed om te horen dat er weer een nieuwe klas is gestart.

Lees meer

Koop uw gevalideerde examens procestechniek bij Litop en profiteer van de vele voordelen!

Sinds 17 oktober kunt u bij Litop gevalideerde examens procestechniek kopen. Hiermee zijn we een full service organisatie geworden voor het opleiden van (proces)operators.

Lees meer

Record aantal klassen procesoperators en de inzet van 3D leermiddelen

De afgelopen maand zijn er diverse klassen gestart bij Litop. In het laatste kwartaal van 2018 starten er maar liefst 30 klassen. Voor het eerst hebben we nu ook de 3D fabriek ingezet tijdens een klassikale les. De leerlingen waren er enthousiast over en vonden het een leuke ervaring.

Lees meer

Nieuwe Li-Topper

1 oktober verwelkomen we Marie-Louise van Craaikamp als projectmanager bij Litop.  

Lees meer

Forbo Coevorden feliciteert haar medewerkers

Onlangs is Forbo Coevorden leerbedrijf van de provincie Drenthe geworden. Die naam doen ze alle eer aan. Forbo blijft continu haar operators scholen. Dit keer hebben ze maar liefst 10 Operator B leerlingen in 1 jaar opgeleid en 12 Basisoperators in een half jaar.

Wij zijn natuurlijk ook trots op onze docenten Arie Bremmer en Sijbrand Seine. Helaas kon Sijbrand niet bij de diploma uitreiking aanwezig zijn. In september starten er wederom enkele klassen! Wij wensen alle geslaagden succes in de toekomst.

Forbo-Novilon beste leerbedrijf van Drenthe!

Litop feliciteert Forbo-Novilon met de uitverkiezing tot beste leerbedrijf van de provincie Drenthe! We zijn trots dat we een steentje mogen bijdragen in het opleiden van alle procesoperators!

Lees meer