Huub   06 21 19 60 19   John   06 12 44 45 66  info@litop.nl  Inloggen E-learning  Login Projectmanagement

Procesoperator A Branchecertificaat

Voor wie is het procesoperator A branchecertificaat geschikt?

Om een procesoperator diploma te halen moet je tegenwoordig veel tijd en energie steken in de algemene vakken zoals Nederlands, rekenen en Loopbaan en Burgerschap. Steeds meer werkgevers laten hun medewerkers daarom het procesoperator A branchecertificaat halen. Dat is namelijk een complete procesoperator A opleiding maar dan zonder de algemene vakken. Het procesoperator A branchecertificaat is voor hen een garantiebewijs dat je een goede operator bent. Indien je naderhand slaagt voor je algemene vakken, ontvang je alsnog het procesoperator A diploma.

De theorie van deze opleiding kun je geheel als e-learning thuis volgen waarbij je geholpen wordt door een docent op afstand. Je kunt te allen tijden een beroep doen op onze online docent. Onder elke e-learning pagina kun je om hulp vragen. De docent geeft dan binnen enkele uren feedback op je vragen.

Litop heeft twee uitstroomrichtingen: Industrie en Food.

Branchecertificaat procesoperator A

Werkzaamheden procesoperator A

Als procesoperator A zorg je ervoor dat het productieproces goed verloopt. Als er iets mis dreigt te gaan grijp je in of stuur je bij. Daarbij maakt je gebruik van uiteenlopende controle- en bedieningsapparatuur, die zowel bij de installatie als in de controlekamer zit.

Duur en prijs van de opleiding

De opleiding duurt 1 jaar en de prijs ervan bedraagt 1800 euro. Als je het procesoperator A branchecertificaat wilt halen is het belangrijk dat je bij jouw werkgever de praktijkopdrachten kunt maken voor de procesoperator A opleiding. Stuur daarom altijd even een mail aan huub@litop.nl. Dan laten wij je weten of dit bij jouw bedrijf mogelijk is. Als je nog geen baan hebt kun je bij Litop het theoriecertificaat procesoperator A halen om later een vliegende start te maken als je als operator bij een erkend leerbedrijf gaat werken. Je kunt je hier aanmelden als je het branchecertificaat wilt halen. Na je aanmelding nemen wij contact met je op.

Meld je hier aan!

Intredetoets

Je start je opleiding met een intredetoets. Na de intredetoets genereert het systeem automatisch een lespakket om tot het procesoperator A branchecertificaat te komen. Indien je achtergrondkennis onvoldoende is genereert het systeem extra lessen die je moet volgen voordat je aan de procesoperator A opleiding begint.

Theorie vakleer

De theorie wordt aangeboden via e-learning en kun je volgen wanneer jij dat wil. Als je een vraag hebt kun je die onder de betreffende e-learning pagina stellen en krijg je hulp van je docent. Je maakt tijdens je opleiding 8 theorietoetsen over de vakleer. Om je voor te bereiden op die toetsen kun je gebruik maken van de memotrainer. Deze zorgt ervoor dat je regelmatig een toets moet maken met vragen waarin je niet goed bent.

Algemene vakken

Je krijgt geen les in de algemene vakken.

Praktijkopdrachten

Je leert de theorie naar de praktijk vertalen door praktijkopdrachten te maken. In totaal maak je 8 praktijkopdrachten, waarbij je veel zaken in je proces moet fotograferen en benoemen.

Proeve van bekwaamheid

Je mag een proeve van bekwaamheid doen als je geslaagd bent voor je vakleer, je algemene vakken en je keuzedelen. Ook je praktijkopdrachten moeten zijn goedgekeurd. De proeve van bekwaamheid duurt circa twee uur en wordt afgenomen op je werkplek. Als je geslaagd bent voor je proeve van bekwaamheid ontvang je het procesoperator A branchecertificaat.

Meer informatie over het procesoperator A branchecertificaat?

Wil je meer informatie over het procesoperator A branchecertificaat, neem dan contact op met:

Huub van Strien, directeur
06 – 21 19 60 19
huub@litop.nl