Procesoperator A en B klas bij Ubbink in Doesburg

Litop is blij dat ze de operators van Ubbink in Doesburg mogen opleiden tot het procesoperator A en B diploma. Wij wensen docent Martin Poulussen en de studenten veel succes en plezier met hun opleiding.

Ubbink werkt aan oplossingen voor energie efficiency en een gezond binnenklimaat voor gebouwen, met de klant als uitgangspunt. Ubbink zoekt continu naar slimme innovaties, gericht op verwerkersgemak. Oplossingen binnen de categorieën Rookgasafvoer, Ventilatie, Luchtdicht en Waterdicht bouwen vormen de basis van hun productportefeuille. Daarnaast biedt Ubbink dakramen en bevestigingsmateriaal voor zonne-energiesystemen. De producten van Ubbink zijn verkrijgbaar bij bouwmaterialenhandelaren, technische groothandels en ijzerwarenspeciaalzaken.


Ubbink is in 1896 opgericht in Doesburg (NL) en heeft vestigingen in België, Frankrijk, Italië en de UK. In 2000 werd Ubbink onderdeel van het Duitse Centrotec Sustainable AG. Deze aan de Nieuwe Beurs in Frankfurt genoteerde onderneming ontwikkelt en produceert producten die bijdragen aan energiebesparing, verhoging van het (woon)comfort en bevordering van de gezondheid.

Met zusterbedrijf Centrotherm vormt Ubbink de Ubbink-Centrotherm Group. Samen hebben ze een sterk Europees netwerk van flexibele lokale ondernemingen en agenten, die goed ingevoerd zijn in hun eigen markten. In de komende jaren zal Ubbink dit netwerk verder uitbreiden.

Meer weten over onze opleidingen?