Huub   06 21 19 60 19   John   06 12 44 45 66  info@litop.nl  Inloggen E-learning  Login Projectmanagement

Procesoperator A theoriecertificaat

Voor wie is het procesoperator A theoriecertificaat geschikt?

In plaats van procesoperator A mag je ook mechanisch operator A lezen!

Je hebt nog geen baan als procesoperator maar wilt in de toekomst als procesoperator aan de slag. Om de kans op een baan te vergroten kun je alvast het procesoperator A theoriecertificaat halen. De theorie kun je geheel als e-learning thuis volgen waarbij je geholpen wordt door een docent op afstand. Als je later als procesoperator bij een erkend leerbedrijf aan de slag gaat kun je vervolgens je praktijkopdrachten maken en de algemene vakken volgen. Dan haal je alsnog snel je procesoperator A diploma. Litop stelt wel als eis dat je net zo lang memotraining blijft doen tot je als procesoperator werkzaam bent. Zo zorgen we ervoor dat je kennis op peil blijft zodat je die met praktijkopdrachten later naar je werkplek kunt vertalen.

Theoriecertificaat procesoperator

 

Meld je hier aan!

Prijs van de opleiding

De opleiding duurt 1 jaar en de prijs ervan bedraagt € 1200.- (ex BTW). Dat is dus het totale bedrag waarvoor je het theoriecertificaat kan halen. Je mag de kosten voor deze opleiding als scholingskosten aftrekken van de belasting. Hierbij geldt een drempel van € 250,-.

Wat krijg ik voor dat bedrag?

  • Een volledig e-learning pakket procesoperator A
  • Docent online waaraan je vragen kan stellen via de e-learning.
  • Leersysteem dat jou waarschuwt als je achterloopt.
  • Theorietoetsen en certificering.

Inhoud van de opleiding

Theorie vakleer

De theorie wordt aangeboden via e-learning en kun je volgen wanneer jij dat wilt. Als je een vraag hebt kun je die onder de betreffende e-learning pagina stellen en krijg je hulp van je docent. Je maakt tijdens je opleiding 8 theorietoetsen over de vakleer. Om je voor te bereiden op die toetsen kun je gebruik maken van de memotrainer. Deze zorgt ervoor dat je regelmatig een toets moet maken met vragen waarin je niet goed bent.

Algemene vakken

Je krijgt geen les in de algemene vakken.

Praktijkopdrachten

Je hoeft geen praktijkopdrachten te maken.

Proeve van bekwaamheid

Je hoeft geen Proeve van Bekwaamheid te doen.