Huub   06 21 19 60 19   John   06 12 44 45 66  info@litop.nl  Inloggen E-learning  Login Projectmanagement

Procesoperator A theoriecertificaat

Voor wie is het procesoperator A theoriecertificaat geschikt?

Je hebt nog geen baan als procesoperator maar wilt in de toekomst als procesoperator aan de slag. Om de kans op een baan te vergroten kun je alvast het procesoperator A theoriecertificaat halen. De theorie kun je geheel als e-learning thuis volgen waarbij je geholpen wordt door een docent op afstand. Als je later als procesoperator bij een erkend leerbedrijf aan de slag gaat kun je vervolgens je praktijkopdrachten maken en de algemene vakken volgen. Litop stelt wel als eis dat je net zo lang memotraining blijft doen tot je als procesoperator werkzaam bent. Zo zorgen we ervoor dat je kennis op peil blijft zodat je die met praktijkopdrachten later naar je werkplek kunt vertalen.

Litop heeft twee uitstroomrichtingen: Industrie en Food.

theoriecertificaat procesoperator A

Werkzaamheden procesoperator A

Als procesoperator A zorg je ervoor dat het productieproces goed verloopt. Als er iets mis dreigt te gaan grijp je in of stuur je bij. Daarbij maakt je gebruik van uiteenlopende controle- en bedieningsapparatuur, die zowel bij de installatie als in de controlekamer zit.

Duur en prijs van de opleiding

De opleiding duurt 1 jaar en de prijs ervan bedraagt 1200 euro. Je kunt je hier aanmelden als je het theoriecertificaat wilt halen. Na je aanmelding nemen wij contact met je op.

Meld je hier aan!

Intredetoets

Je start je opleiding met een intredetoets. Na de intredetoets genereert het systeem automatisch een lespakket om tot het theoriecertificaat procesoperator-A te komen. Indien je achtergrondkennis onvoldoende is genereert het systeem extra lessen die je moet volgen voordat je aan de procesoperator A theorie begint.

Theorie vakleer

De theorie wordt aangeboden via e-learning en kun je volgen wanneer jij dat wil. Als je een vraag hebt kun je die onder de betreffende e-learning pagina stellen en krijg je hulp van je docent. Je maakt tijdens je opleiding 8 theorietoetsen over de vakleer. Om je voor te bereiden op die toetsen kun je gebruik maken van de memotrainer. Deze zorgt ervoor dat je regelmatig een toets moet maken met vragen waarin je niet goed bent.

Algemene vakken

Je krijgt geen les in de algemene vakken.

Praktijkopdrachten

Je maakt geen praktijkopdrachten.

Proeve van bekwaamheid

Je doet geen proeve van bekwaamheid

Meer informatie over het procesoperator A theoriecertificaat?

Wil je meer informatie over het procesoperator A theoriecertificaat, neem dan contact op met:

Huub van Strien, directeur
06 – 21 19 60 19
huub@litop.nl