Procesoperators met een Litop diploma? Vanaf nu is het mogelijk

Vier procesoperators van Greif die een procesoperator opleiding volgen bij Litop.

Sinds 1 oktober van dit jaar mag Litop zelf procesoperators diplomeren. Het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap heeft Litop daarvoor een erkenning gegeven.

Wij gebruiken deze erkenning om procesoperators op te leiden die geen 200 uur klassikaal onderwijs willen of kunnen volgen. Dit noemt men de zogenaamde 3e leerweg. Dit is ideaal voor bedrijven die hun procesoperators geen 200 uur kunnen vrijmaken om naar school te gaan of voor leerlingen die te ver moeten reizen om klassikaal onderwijs te kunnen volgen.

Litop is gespecialiseerd in het opleiden van procesoperators. We leveren tegen een scherpe prijs goede procesoperators af. Dat wordt gewaardeerd in de markt en daarom groeien we explosief. Vanwege onze toenemende naamsbekendheid krijgen we steeds meer aanvragen van individuele leerlingen. Vaak zijn dit procesoperators die van baan willen wisselen of zij-instromers. Deze groep kunnen we met de 3e leerweg prima bedienen.

Bij Greif in de Botlek is Litop zojuist weer begonnen met een groep procesoperators die via de 3e leerweg worden opgeleid. Van links naar rechts: Arjan, Hicham, Saïd en Jos. Arjan en Hicham hebben vorig jaar via Litop hun procesoperator A diploma gehaald en gaan u door voor B. Saïd begint met de procesoperator A opleiding. Jos heeft een aantal jaren geleden zijn procesoperator B theoriecertificaat gehaald en gaat nu ook voor het volledige procesoperator B diploma. Wij wensen de heren veel succes!