Elektrische Pallet Truck

Een EPT training (Elektrische Pallet Truck) is bedoeld voor iedereen die voor het uitvoeren van zijn werkzaamheden een EPT gebruikt. Dit kunnen magazijnmedewerkers zijn die er dagelijks mee werken, maar bijvoorbeeld ook operators, vrachtwagenchauffeurs of kantoorpersoneel dat af en toe materialen lost of laadt met een EPT. Iedereen die Nederlands beheerst op het niveau 1F kan de theorie van deze training via e-learning volgen. De praktijk doe je op het bedrijf waar je werkt.

De cursist heeft 1 jaar toegang tot de cursus. Een cursist doet gemiddeld 5 tot 7 uur over de cursus. De cursist kan de theorie in eigen tempo stap voor stap doornemen. De cursist ziet in één oogopslag welke hoofdstukken hij/zij al bestudeerd heeft en welke nog gedaan moeten worden.

d d
Onderwerpen
Prijs
h h
Certificering
Groep

Onderwerpen

Tijdens de training leert men veilig omgaan met een EPT. Hierbij is aandacht voor mens, machine en de lading die men verplaatst. Men leert naast het veilig bedienen van de EPT ook zaken als beladingen stabiliteit, interne veiligheidsregels en een veilige werkomgeving.

De training wordt aangeboden als E-learning met de volgende onderwerpen:

  • De Arbo-wet
  • Verantwoording
  • Veiligheid voor het rijden
  • Veiligheid tijdens het rijden
  • Veiligheid nadat gereden is

Nadat de cursist is geslaagd voor zijn/haar theorie examen ontvangt de cursist een theoriecertificaat en de werkgever een praktijkbeoordelingsformulier. Met dit formulier kan de werkgever objectief vaststellen dat de cursist veilig met de EPT kan werken. Tezamen met het theoriecertificaat heeft de werkgever voldoende bewijs dat de cursist voldoende is opgeleid in het kader van de Arbo-wet.

Prijs

De kosten voor de online cursus EPT bedragen € 80,- (excl. BTW). Het (her)examen en het EPT certificaat zijn bij de prijs inbegrepen. Direct nadat een cursist is geslaagd staat zijn certificaat online en is het beschikbaar.

Certificering

Iedere module bevat een aantal toetsvragen. Zo weet de cursist tijdens het doorlopen van de les direct of hij/zij de lesstof kent. Na iedere vraag volgt een uitgebreide uitleg over het juiste antwoord. De cursist sluit de cursus EPT af met een theorie examen en een praktijkbeoordeling door zijn werkgever. Het EPT theorie examen maakt de cursist ook via internet. Als de cursist geslaagd is voor zijn/haar theorie ontvangt deze het EPT certificaat.

Meerdere cursisten opleiden

Wil je meerdere cursisten laten opleiden, dan kun je meerdere licenties bestellen. De kosten zijn afhankelijk van het aantal bestelde licenties.
Kosten per licentie:

  • 2 – 9 licenties € 62,50
  • 10 – 24 licenties € 60,00
  • 25 – 49 licenties € 57,50
  • 50 licenties of meer € 55,00
  • Vanaf 100 licenties maken we bovendien het lesmateriaal gratis bedrijfsspecifiek.

Bedrijven met meerdere cursisten krijgen gratis één of meerdere begeleidersaccount(s) om cursisten volgen en om bij audits de resultaten te kunnen presenteren.

Inschrijven EPT

14 + 12 =