Vacature projectmanager BBL opleidingen

Litop BV
Litop BV is een door ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (OCW) erkende onderwijsinstelling die is gespecialiseerd in BBL opleidingen voor (proces)operators en maatwerk inwerkprogramma’s voor de industrie. Daarnaast ontwikkelt Litop BV in opdracht van ROC’s, AOC’s, branches en bedrijven (maatwerk)opleidingen. Litop bestaat 7 jaar en heeft ruim 8500 actieve leerlingen. Vanwege onze groei zijn we op zoek naar een projectmanager BBL opleidingen.

De uitdaging
Litop groeit hard. Om deze groei in goede banen te leiden hebben we een forse automatiseringsslag gemaakt. De volgende stap is dat jij als projectmanager met dit nieuwe systeem van A tot Z alle BBL opleidingen bij Litop gaat managen. Onder andere:

  • Docenten regelen
  • Lesroosters maken
  • Leerlingen inschrijven
  • Evaluaties bijwonen
  • Diplomering bijwonen

Omdat je vaak als gesprekspartner optreed voor HRM en productiemanagement zoeken we iemand met enige ervaring die het gewend is om op dit niveau te acteren. Passie vinden we bij Litop zeer belangrijk.

Ons aanbod
Je werkt bij Litop voornamelijk vanuit huis. Je maakt je eigen afspraken en deelt je eigen agenda in. Natuurlijk kun je altijd een beroep doen op je collega’s en zitten we regelmatig samen om ervaringen uit te wisselen.

Vanwege onze groei doen zich veel kansen voor om je binnen Litop verder te ontwikkelen. Een functie is bij ons niet in beton gegoten zodat we jou in overleg in je kracht kunnen zetten.

Wij bieden een zeer prettige werksfeer, flexibele werktijden, een goede reiskostenvergoeding, laptop en telefoon van de zaak en een marktconform salaris. Persoonlijke ontwikkeling ondersteunen we met een goede studiekostenregeling. Graag horen we of je deze baan in 24, 32 of 40 uur wilt uitvoeren. Hoe je die uren inricht bepaal je in grote mate zelf.

Wat wij vragen
MBO – HBO werk en denkniveau (door scholing of werkervaring verkregen). Doordat onze klanten in heel Nederland zitten moet je in het bezit zijn van een rijbewijs en bereid zijn regelmatig te reizen. Enthousiasme en passie vinden we enorm belangrijk. De rest leren we je wel!

Solliciteren
Voor meer informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met John Bode (06-12444566). Uw sollicitatiebrief met C.V. kunt u versturen per email naar john@litop.nl